Depozitare documente

01

Servicii depozitare documente

Depozitarea se face în cutii speciale de arhivă, din carton.

Fiecare cutie este numerotată și depusă pe rafturi speciale de arhivă.

Cutiile sunt depozitate în condiții corespunzătoare, asigurându-le împotriva distrugerii, degradării și sustragerii.

Documentele sunt păstrate în condiții de igienă, temperatură și umiditate adecvate.

Spațiul de depozitare este dotat cu rafturi speciale de arhivă.

În incinta depozitului este interzisă folosirea radiatoarelor, reșourilor, fumatul sau utilizarea unor instalații electrice defecte.

Depozitele sunt prevăzute cu stingătoare portabile cu bioxid de carbon și praf, asigurându-se condițiile necesare de stingere a incendiilor.

Depozitele sunt prevăzute cu mijloace de alarmă.

depozitare documente
preluare documente
02

Preluare documente

Documentele fac parte din patrimoniul organizației și trebuie depozitate și arhivate conform cadrului legal în vigoare. Legea arhivării documentelor este guvernată de Legea Arhivelor Naționale nr. 16/1996 cu completările și modificările ulterioare.

MARUDRO GENERAL SERVICES oferă clienților servicii de arhivare și depozitare documente .

Avem la dispoziție o flotă proprie și asigurăm o logistică completă pentru livrări și preluări de documente în vederea depozitării și arhivării, indiferent de volum. Arhiva existentă, indiferent de forma de păstrare, este încărcată în mijloace de transport securizat

Beneficii

03

Depozitare cutii cu documente

Dispunem de spații de depozitare arhivă în județul Dâmbovița,  dotat în conformitate cu normele și standardele aflate în vigoare. Spațiile de depozitare sunt special amenajate și administrate pentru activitatea de arhivare și management al documentelor.

Depozitele noastre asigură un grad maxim de siguranță prin sisteme de:

Întelegem nevoia de securitate a datelor, motiv pentru care asigurăm un grad maxim de confidențialitate a informațiilor conținute de documentele depozitate la noi. Depozitarea și păstrarea documentelor se face în cutii de carton standardizate, amplasate în rafturi special concepute și amenajate.

depozitare arhiva
04

Consultare documente

Prin serviciile de depozitare si arhivare documente puse la dispoziție oferim acces rapid și facil la informațiile din documentele depozitate, în funcție de nevoile specifice ale clienților.

Beneficii

05

Eliberare adeverinte

În cadrul ofertei de arhivare a companiei noastre este inclus și serviciul de eliberare adeverințe.

Pentru anumite companii și instituții ale căror arhive sunt deținute de MARUDRO GENERAL SERVICES SRL, putem asigura întocmirea documentelor necesare realizării dosarului de pensionare.

Operațiunea se derulează la solicitarea beneficiarului, echipa noastră de specialiști asigurând respectarea procedurilor legale și acuratețea informațiilor eliberate în baza documentelor din arhivă.